8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep a primit cadou de ziua ei un nou antrenor

Simona Halep a primit cadou de ziua ei un nou antrenor

Luni, 27 septembrie, tenismena Simona Halep a împlinit vârsta de 30 de ani. În timpul nopții de duminică spre luni, sportiva a primit în camera în care dormea un buchet de flori de la Toni Iuruc. Ea a anunţat că, pe lângă Daniel Dobre, l-a cooptat în staff-ul tehnic şi pe Adrian Marcu, cu care a mai lucrat în 2013.

Simona Halep împlineşte luni, 27 septembrie, 30 de ani, iar Toni Iuruc, proaspătul soţ al Simonei, i-a făcut o surpriză sportivei.

Toni Iuruc a suprins-o pe Simona chiar la miezul nopţii, prin mai multe buchete de flori aşezate în camera sportivei. Simona a făcut fotografii la cadourile primite de la partenerul ei şi le-a postat pe reţelele de socializare, pentru a sărbători alături de fanii pe care îi are pe Instagram.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit recent. Cei doi au avut cununia civilă săptămâna trecută.

În plan sportiv, Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) va colabora cu antrenorii Adrian Marcu (59 de ani) şi Daniel Dobre după despărţirea de antrenorul australian Darren Cahill.

Simona Halep a anunţat, în urmă cu cinci zile, că s-a despărţit din nou de antrenorul australian Darren Cahill. Între timp, Simona a comunicat numele antrenorului cu care va colabora în continuare. Este vorba despre Adrian Marcu, cu care a lucrat în 2013, când a ajuns la Turneul Campioanelor B, de la Sofia. În echipa Simonei se află, ca om de bază, Daniel Dobre.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă