12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportSelecționerul Olandei rămâne internat în spital

Selecționerul Olandei rămâne internat în spital

Ronald Koeman, care are 57 de ani, se simte destul de bine după operaţie, dar va sta cel puţin până joi în spitalul din Amsterdam în care a avut loc intervenţia chirurgicală, urmând să facă miercuri alte examene.

Fostul mare fundaş al naţionalei Oranje a fost supus unei cateterizări cardiace. Iniţial, presa a anunţat că el ar putea fi externat luni.

Koeman a calificat Olanda la EURO 2020, amânat până în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. La Campionatul European, Olanda este în grupă cu Ucraina, Austria şi o echipă care va fi cunoscută după meciurile de baraj, posibil România. Ca jucător, Koeman a câştigat EURO 1988.

De asemenea, tehnicianul şi-a condus elevii până în finala Ligii Naţiunilor, înclinându-se la limită în faţa Portugaliei (0-1).

Koeman a jucat mai ales la PSV Eindhoven şi FC Barcelona, cluburi cu care a reuşit să câştige Cupa Campionilor Europeni. El a pregătit echipa engleză Everton înainte de a prelua naţionala ţării sale.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă