17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiSchioarea care nu renunță la visul ei - La antrenamentele din Alaska...

Schioarea care nu renunță la visul ei – La antrenamentele din Alaska întâlnește urși și elani

Schioarea australiană Jessica Yeaton și-a asumat mai multe riscuri decât majoritatea în drumul ei către Jocurile Olimpice de la Beijing, înfruntând animale sălbatice precum urși și elani în timp ce se antrenează în pădurile din Alaska.

După ce și-a petrecut copilăria în climatele mai calde din Perth, Texas și Dubai, Yeaton s-a mutat în Alaska la vârsta de 12 ani și s-a îndrăgostit de zăpadă și de schi, în ciuda riscului de a întâlni niște creaturi iemnse în timpul antrenamentelor.

„Cu doi ani în urmă, mă antrenam, mergeam cu iubitul meu cu bicicleta și ne-am întâlnit cu doi urși grizzly, iar amândoi s-au ridicat pe picioarele din spate și au mormăit la noi”, spune Yeaton.

„Am crezut că acesta ne este sfârșitul! Dar, dacă ai fi în Alaska, și ai spune povestea aceea altor sportivi, iar ei ar fi de genul <oh, da, și mie mi s-a întâmplat asta!>”.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă