13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportFotbalScene șocante la un meci de fotbal! Au fost aruncați șobolani morți...

Scene șocante la un meci de fotbal! Au fost aruncați șobolani morți în fanii rivali

Șobolani morți pictați au fost aruncați spre fanii lui Standard Liege de către suporterii rivalei Charleroi, potrivit unei declarații acuzatoare a grupului lor de fani.

Fanii i-au întâmpinat pe jucători pe teren cu artificii pirotehnice, iar confruntarea de vineri (14 aprilie) din Pro League belgiană a trebuit să se amâne atunci când au fost aruncate bombe fumigene pe teren, notează DailyStar.

După ce Standard a câștigat cu 3-1, atenția s-a îndreptat către presupusele acțiuni ale fanilor lui Charleroi, un șobolan mort fiind fotografiat pe un scaun în interiorul stadionului Maurice Dufrasne Stadium.

Suporterii susțin că aproximativ zece șobolani morți, care au fost vopsiți în roșu, au fost aruncați, cerând șefilor ligii să ia măsuri.

În declarație se arată: “Suporterii din Charleroi au aruncat șobolani morți în direcția T2. Nu este vorba de unul sau doi șobolani, ci ușor, de vreo zece. Sperăm că Liga Profesionistă va acționa, iar clubul nostru va depune o plângere și că asociațiile de animale se vor implica.”

Suporterii lui Charleroi au fost, de asemenea, văzuți în ținute dezinsecție, cu măști, cu mesaje înainte de meci în care îi numeau pe fanii rivali șobolani.

Un cântec auzit în timpul meciului spunea: “În noroi sunt șobolani, peste tot sunt șobolanii, sunt oamenii din Liege”.

După 33 de meciuri disputate fiecare, Charleroi se află pe locul opt, cu 47 de puncte, la două locuri în spatele lui Standard, care are 55 de puncte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă