Sursă foto: frf.ro

România și-a aflat adversarii din grupa pentru Cupa Mondială

Echipa națională de fotbal a României va trebui să treacă de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein pentru a-și asigura prezența la Cupa Mondială din 2022.

Share

Rl online 0 comentarii

07.12.2020 - 19:59

Aflată în urna a doua valorică, România va juca într-o grupă de 6 echipe. Configurația a fost fixată de foștii mari internaționali Daniele de Rossi și Rafael van der Vaart, invitați de FIFA pentru efectuarea tragerii la sorți.

România a fost repartizată în grupa J, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

Câștigătoarele celor 10 grupe se vor califica la Cupa Mondială găzduită de Qatar, în timp ce ocupantele locurilor secunde vor intra, alături de cele mai bune 2 câștigătoare de grupe în Liga Națiunilor care nu se află pe primele două poziții în preliminarii, într-o serie de două baraje pentru a stabili ultimele 3 țări europene calificate.

Cele 10 ocupante ale locurilor secunde vor forma un clasament separat, în baza rezultatelor din aceste preliminarii. Primele 6 locuri secunde vor fi gazde ale primului baraj, disputat într-o singură manșă. Celelalte 4 echipe plus cele 2 echipe care vin din Liga Națiunilor vor fi oaspeți.

De menționat că toate partidele din preliminarii vor beneficia de arbitraj VAR

Comentarii