19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportRoberta Anastase: Când vrăjitorul Ponta ghiceşte în cărţi, românilor le apare o...

Roberta Anastase: Când vrăjitorul Ponta ghiceşte în cărţi, românilor le apare o nouă taxă

Roberta Anastase îl ironizează pe premierul Victor Ponta spunând că acesta este “un vrăjitor” care , “de câte ori ghiceşte în cărţi, românilor le apare o nouă taxă”, ea susţinând că dacă Ponta nu ar fi girat reţele de corupţie românii nu ar trebui să plătească taxe noi. 

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase spune, în mod ironic, că premierul Victor Ponta este “un vrăjitor care a găsit o soluţie miraculoasă pentru România: inventarea de noi taxe şi impozite”, potrivit Mediafax.

Anastase a mai spus că “dacă Ponta nu ar fi girat o reţea de corupţie ca a lui Păvăleanu (Marcel Păvăleanu, fost angajat al Secretariatului General al Guvernului, în prezent arestat preventiv sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 35 de milioane de euro – n.r.), probabil nu ar fi fost nevoie să crească din nou taxele şi impozitele”.

Afirmaţia referitoare la fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului aflat în arest preventiv a fost făcută în contextul în care şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Prahova a avut loc în oraşul Plopeni, iar Păvăleanu este preşedinte al PSD Plopeni.

În contextul acestor afirmaţii, Roberta Anastase a criticat întreaga organizaţie a PSD Prahova, despre care a afirmat că “nu mai este o organizaţie politică, ci un grup infracţional organizat”, Anastase spunând că din punctul său de vedere şi alte organizaţii judeţene ale PSD se comportă asemenea unor grupuri infracţionale.

În discursul său ţinut în faţa celor aproximativ 400 de membri ai PDL Prahova prezenţi la şedinţa de la Plopeni, Roberta Anastase l-a ironizat şi pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, spunând că, în opinia sa, Antonescu este singurul care mai crede că el va fi candidatul USL la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

De asemenea, Anastase a spus despre Victor Ponta şi Crin Antonescu că “apar mai des la televizor decât apărea Ceauşescu plus toată pleiada de oameni care-i cântau ode şi-i compuneau poezii”.

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă