14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportReal Madrid: Militao, aproape de leșin la prezentarea oficială

Real Madrid: Militao, aproape de leșin la prezentarea oficială

În timpul conferinței susținute pe stadionul Santiago Bernabeu, Militao a amețit brusc. S-a grăbit să deschidă o sticlă cu apă, în timp ce era vizibil afectat. Problemele nu au dispărut după ce a băut apa și brazilianul nu a mai răspuns la întrebări.

Fostul jucător al lui Porto se ținea de cap și și-a cerut scuze, înainte de a părăsi sala de conferință mult mai devreme decât era programat. Cel mai probabil, după cum afirmă şi presa din Spania, emoţiile au fost cauza stării sale.

„Încă de când eram mic mi-am dorit să joc la cel mai bun club din lume. Mulţumită domnului preşedinte şi tuturor celor implicaţi la Real Madrid, pot spera că voi avea un sezon extraordinar şi că voi scrie istorie, alături de colegii mei”, a declarat Miliatao.

Real Madrid a ajuns la un acord cu FC Porto pentru transferul lui Eder Militao în martie, pentru suma de 50 de milioane de euro.

Cele mai citite

Inițiativa pentru Democrație lansează un nou site de informații pentru Alegători și anunță Granturi pentru a crește puterea Votanților din Europa

Bruxelles — Inițiativa pentru Democrație (A4D), o organizație nonpartizană de frunte dedicată susținerii și protejării valorilor democratice la nivel global, este mândră să anunțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă