18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportReal Madrid a câștigat primul meci din amicale

Real Madrid a câștigat primul meci din amicale

Pentru Real, Benzema a marcat în minutele 12, 17 şi 53, Nacho, în minutul 62, şi Mariano, în minutul 80. Golurile turcilor au fost înscrise de Rodrigues ‘6, Dirar ’36 şi Tufan ’59.

Echipa lui Zinedine Zidane a înregistrat o remiză, scor 2-2, cu Arsenal Londra şi a pierdut cu 1-3, cu Bayern Munchen, cu 3-7, cu Atletico Madrid, şi cu 0-1, cu Tottenham, în meciurile amicale din această vară.

Tottenham a câştigat Audi Cup, după ce a învins, în finală, după executarea loviturilor de departajare, organizatoarea competiţiei, Bayern Munchen. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2.

Lamela ’19 şi Eriksen ’59 au marcat golurile englezilor, care au condus cu 2-0. Jann-Fiete Arp ’61 şi Alphonso Davies ’82 au înscris pentru Bayern.

Vicecampioana Europei s-a impus la loviturile de departajare, cu 6-5. Eriksen, de la Tottenham, a ratat, Alaba şi Boateng, de la gazde, l-au imitat.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă