18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportVictor Ponta: Îi trimit președintelui demisia pe 1 decembrie 2016

Victor Ponta: Îi trimit președintelui demisia pe 1 decembrie 2016

Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni seara, președintelui Klaus Iohannis că îi va înainta demisia pe 1 decembrie 2016, informează B1 Tv.

Reacția premierului vine după ce președintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, că își menține părerea în ceea ce privește demisia premierului Victor Ponta.

Citește și: Iohannis încă așteaptă demisia premierului Ponta

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă că nu și-a schimbat părerea în ceea ce privește demisia lui Victor Ponta și că se așteaptă ”să se întâmple la un moment dat”.

Totuși șeful statului a precizat că există un dialog ”mai instituțional, mai rar cu premierul” și că au discutat chestiunile importante.

Președintele Klaus Iohannis a cerut, în nenumărate rânduri, demisia premierului Victor Ponta, ca urmare a scandalului care planează în jurul său. Prima reacție a șefului statului a fost imediat după ce DNA a anunțat că premierul este urmărit penal în dosarul Turceni-Rovinari.

 

Cele mai citite

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă