14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportRaluca Prună: Moțiunea a trecut. Este o zi bizară pentru democrație

Raluca Prună: Moțiunea a trecut. Este o zi bizară pentru democrație

Fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, a scris, pe pagina sa de Facebook, că ziua în care Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o moțiune de cenzură a PSD a fost una "bizară pentru democrație".

"Bon, ne-am linistit, motiunea a trecut. Putem acum promova noua biblie cunoscuta si sub numele de program de guvernare, cu misionari mai buni si mai tematori de domnul care a scris-o. Ma intreb ce simt de fapt ministrii din guvernul Grindeanu care se vor regasi in noul cabinet, dupa ce parlamentul a decis ca sunt neperformanti.

Astept pragul la abuz si sugerez sa fie un milion de Euro. Sau multiplu, sa nu ne incurcam la calcule si sa incarcam instantele. A, si sa dam liber la mandate de premier oricarui condamnat, indiferent de infractiune, ca sa nu fie discriminare. Joke aside, o zi bizara pentru democratie.

Ps Ce este de facut? De investit in educatie, dureaza dar pare singura cale. Libertatea se invata. Ca si etica. Pana atunci sa rezistam", a scris Raluca Prun[, pe Facebook. 

Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă