10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportProaspăt retras din tenis, Marcos Baghdatis o va antrena pe Elina Svitolina

Proaspăt retras din tenis, Marcos Baghdatis o va antrena pe Elina Svitolina

Baghdatis (34 ani), fost număr opt mondial, s-a retras din circuitul mondial (ATP) după înfrângerea suferită în faţa italianului Matteo Berrettini, în runda a doua a turneului de la Wimbledon, în iulie.

Svitolina, 25 ani, a jucat în 2019 finala Turneului Campioanelor, pentru al doilea al la rând, fiind învinsă de australianca Ashleigh Barty.

”Începând de acum, Marcos va face parte din echipa mea, cu rolul de antrenor consultant, alături de actualul meu antrenor Andy Bettles. Sunt foarte încântată să anunţ această veste şi sunt încrezătoare că experienţa sa vastă va aduce un plus jocului meu. Cu o echipă aşa de bună am obiective mari pentru 2020”, a anunţat Svitolina pe Instagram.

Baghdatis, fost finalist la Australian Open, semifinalist la Wimbledon semifinalist, a confirmat şi el colaborarea, pe Twitter.

Svitolina a reuşit să joace în 2019 prima ei semifinală de Mare Şlem, la Wimbledon, fiind învinsă fără drept de apel de Simona Halep, care ulterior a câştigat trofeul. Ucraineanca a repetat performanţa la US Open. Ea nu a câştigat niciun titlul în anul care se încheie, pentru prima oară din 2012.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă