16.2 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Prima TV transmite meciul FCSB – Academica Clinceni. Unul dintre comentatori va fi Florin Călinescu

Sâmbătă, 25 septembrie,  de la ora 21.00, meciul zilei din Liga 1 va fi cel dintre FCSB și Academica Clinceni. Comentariul va fi asigurat de vedeta Prima TV, Florin Călinescu alături de Bogdan Cosmescu.

Cele două echipe se întâlnesc în etapa a zecea a Ligii 1, după ce FCSB vine după două victorii importante, cu Dinamo și U Craiova 1948, în timp ce Academica Clinceni este echipa care vine după două înfrângeri. Partida va fi precedată de un studio fotbalistic, de la ora 20.00, unde Florin Călinescu și Nicolae Dică, vor face avancronica meciului.

În fiecare sâmbătă, telespectatorii Prima TV pot urmări desfășurarea celui mai interesant campionat intern din ultimii ani, care adună la start orgoliile echipelor de tradiție din fotbalul românesc și readuce spectacolul suporterilor în tribune.

Sâmbăta aceasta, de la ora 21.00, la Prima TV te așteaptă cel mai tare meci al zilei iar fiecare etapă va aduce noi surprize, noi goluri și mai ales rivalitate între echipele de tradiție care se bat pentru titlu: CFR Cluj, Rapid, Farul Constanța, Universitatea Craiova sau UTA Arad.

Ultima oră
Pe aceeași temă