3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportPrima TV transmite meciul FCSB – Academica Clinceni. Unul dintre comentatori va...

Prima TV transmite meciul FCSB – Academica Clinceni. Unul dintre comentatori va fi Florin Călinescu

Sâmbătă, 25 septembrie,  de la ora 21.00, meciul zilei din Liga 1 va fi cel dintre FCSB și Academica Clinceni. Comentariul va fi asigurat de vedeta Prima TV, Florin Călinescu alături de Bogdan Cosmescu.

Cele două echipe se întâlnesc în etapa a zecea a Ligii 1, după ce FCSB vine după două victorii importante, cu Dinamo și U Craiova 1948, în timp ce Academica Clinceni este echipa care vine după două înfrângeri. Partida va fi precedată de un studio fotbalistic, de la ora 20.00, unde Florin Călinescu și Nicolae Dică, vor face avancronica meciului.

În fiecare sâmbătă, telespectatorii Prima TV pot urmări desfășurarea celui mai interesant campionat intern din ultimii ani, care adună la start orgoliile echipelor de tradiție din fotbalul românesc și readuce spectacolul suporterilor în tribune.

Sâmbăta aceasta, de la ora 21.00, la Prima TV te așteaptă cel mai tare meci al zilei iar fiecare etapă va aduce noi surprize, noi goluri și mai ales rivalitate între echipele de tradiție care se bat pentru titlu: CFR Cluj, Rapid, Farul Constanța, Universitatea Craiova sau UTA Arad.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă