37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSportPreședintele Iohannis, despre o posibilă întrevedere cu ministrul Justiției: Se va anunța...

Președintele Iohannis, despre o posibilă întrevedere cu ministrul Justiției: Se va anunța la mine imediat ce va avea niște concluzii referitoare la șefa DNA

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, că nu a avut nicio discuție cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, arătându-se convins că acesta îi va solicita o discuție când va avea concluzii referitoare la verificările în cazul procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Nu. Și nici nu o să am, de la mine inițiativă. Sunt sigur însă că domnul ministru se va anunța la mine imediat ce va avea niște concluzii", a spus Iohannis la baza aeriană Mihail Kogălniceanu din Constanța.

Întrebat dacă ar trebui ca Inspecția Judiciară să termine mai repede raportul în acest caz, el a răspuns că acesta trebuie realizat profesionist.

"Poate vă amintiți că eu am lucrat odată în domeniul inspecției. A fost inspecție școlară, dar să știți că astfel de verificări câteodată durează un pic mai mult și dacă se fac într-un mod profesionist și bine documentat, trebuie să avem răbdare. Eu am toată încrederea că așa se vor face, adică profesionist și bine documentat", a afirmat șeful statului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă