12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO. Președintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj de Crăciun în care...

VIDEO. Președintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj de Crăciun în care le cere românilor să nu-și piardă speranța. Premierul Dacian Cioloș le mulțumește celor care l-au sprijinit în funcția de șef al Guvernului

Președinte Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș le-au adresat românilor mesaje de Crăciun, în care le-au mulțumit pentru sprijin și în care i-au încurajat. 

Astfel, președintele Klaus Iohannis le-a urat românilor “fericire și liniște în familie”. 

“În pofida greutăților și provocărilor din ultimul an, sunt convins că putem găsi motive de optimism și puterea de a ne uni eforturile pentru a construi o societate mai bună. Vă urez Crăciun fericit, oriunde v-ați afla!”, a spus șeful statului într-un mesaj postat pe Facebook.

Mesajul șefului statului a generat deja foarte multe răspunsuri, cele mai multe cu tentă politică. Câteva texte se referă la modul cum vor evolua relațiile dintre șeful statului și PSD – partidul majoritar în Parlament. Unul dintre mesajele adresate lui Iohannis este următorul:

“Sper să nu acceptați un musulman la postul de prim ministru! Acum e timpul să dovediți că sunteți un Creștin adevărat!”.

Și premierul Dacian Cioloș le-a adresat românilor, sâmbătă, un mesaj de Crăciun, în care le mulțumește pentru sprijinul pe care i l-au acordat în ultimul an, în calitate de șef al Guvernului.

”Vă mulțumesc tuturor pentru speranța și cele câteva certitudini pe care le-am împărtășit împreună de la ultimul Crăciun și până azi, în Ajun. Nașterea lui Hristos să ne lumineze calea! Amin!”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Citește mai multe aici:  Dacian Cioloș le adresează românilor un mesaj de Crăciun în care mulțumește pentru sprijinul primit în calitate de prim-ministru

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă