20.1 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Portugalia și Franța se desprind în fruntea clasamentului în grupa de foc de la EURO 2020!

Ziua a fost deschisă de meciul în care campioana europeană en titre, Portugalia, a reușit să învingă Ungaria cu 3-0. Deși scorul a fost unul categoric, acesta a fost conturat spre finalul meciului, în minutul 80 fiind încă 0-0. După o reușită norocoasă, rezultată din devierea șutului lui Guerreiro, Cristiano Ronaldo a continuat să scrie istorie și a marcat o dublă, unul dintre goluri fiind din penalty. 

Seara a continuat cu duelul ultimelor două campioane mondiale, Franța și Germania. Autogolul din minutul 20, marcat de Hummels, a făcut ca Franța să pornească turneul cu 3 puncte, în ciuda faptului că Germania a fost echipa care a dominat meciul, conform cifrelor finale, cu o posesie de peste 60% și cu 5 cornere obținute. 

Portugalia și Franța și-au luat avans în fruntea clasamentului, având încrederea că o nouă victorie în următorul meci le-ar putea aduce și calificarea în următoarea etapă, înaintea întâlnirii directe. 

 

Astăzi începe cea de-a doua etapă a grupelor!

Începând de astăzi, emoțiile cresc pentru jucători deoarece începe cea de-a doua etapă. Orice înfrângerea poate fi echivalentă cu trimiterea acasă, iar orice victorie poate însemna pasul decisiv spre calificare. De la ora 16:00, Finlanda întâlnește Rusia, într-un meci din grupa B. Seara, grupa A intră în acțiune: de la ora 19:00, Turcia va lupta contra Țării Galilor, iar de la 22:00, Italia caută a doua victorie la EURO, împotriva Elveției. 

Ultima oră
Pe aceeași temă