10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSportPonta: Un comerciant care nu emite bon fiscal ne fură pe toți

Ponta: Un comerciant care nu emite bon fiscal ne fură pe toți

Premierul Victor Ponta a postat, marți, un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care îndeamnă la susținerea inițiativei Ministerului Finanțelor Publice privind emiterea bonurilor fiscale de către comercianți.

"Noi toți, în calitate de cumpărători, trebuie să susținem inițiativa Ministerului Finanțelor Publice privind campania de emitere a bonurilor fiscale. Darius Vâlcov are foarte mare dreptate: un comerciant care nu emite bon fiscal ne fură pe noi toți! Tocmai de aceea, vă îndemn pe toți să nu mai închideți ochii. Solicitați bonul fiscal, iar în cazul în care nu vi se oferă apelați cu încredere numărul de telefon pus la dispoziție de cei de la Finanțe!", a scris Ponta.

Comercianții care nu vor emite bonuri fiscale către cumpărători pot fi sancționați, începând din 1 martie 2015, cu amenzi cuprinse între 10.000 și 15.000 de lei, dar și cu suspendarea activității, potrivit Ordonanței de Guvern privind reducerea evaziunii fiscale, intrată în vigoare la 1 martie.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă