8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportPonta: O eventuală suspendare din funcţie a lui Băsescu depinde de modul...

Ponta: O eventuală suspendare din funcţie a lui Băsescu depinde de modul în care se comportă

O eventuală suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu depinde chiar de modul în care acesta va alege să se comporte în calitate de şef al statului, a declarat liderul PDL, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

“Depinde foarte mult de Traian Băsescu, de modul în care va înţelege să redevină preşedinte”, a spus Ponta, la Realitatea TV.

El a precizat totodată că relaţiile sale instituţionale cu şeful statului sunt normale şi că discută periodic cu acesta despre probleme importante, precum reuniunea la Bucureşti a mai multor prim-miniştri sau problemele din Siria.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, marţi, că subiectul suspendării lui Traian Băsescu nu este de actualitate, el apreciind însă că, în februarie 2013, când parlamentarii se vor reuni, şeful statului va fi suspendat “dacă nu i-o da Dumnezeu gândul cel bun până atunci”.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă