17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportDOCUMENT. Ponta i-a scris preşedintelui Iohannis. Ce îi cere şefului statului

DOCUMENT. Ponta i-a scris preşedintelui Iohannis. Ce îi cere şefului statului

Ajuns în urmă cu două ore la Palatul Victoria după operaţia din Turcia, premierul Victor Ponta i-a scris preşedintelui Klaus Iohannis o scrisoare în care îi cere să constate, începând cu ziua de joi, încetarea interimatului lui Gabriel Oprea.

Având în vedere înlăturarea cauzelor care au generat imposibilitatea exercitării atribuțiilor de prim-ministru, vă rog să luați act, conform legii, de reluarea activității mele la Guvern, începând cu data de 9 iulie, și de încetarea interimatului în funcția de prim-ministru, potrivit prevederilor art. 107, alin.3, teza finală din Constituția României, republicată”, se menționează în adresa transmisă de Ponta Administrației Prezidențiale.

Adresa transmisă Președinției este datată 8 iulie și este semnată atât de Victor Ponta, cât și de Gabriel Oprea, în calitate de premier interimar.
Premierul Victor Ponta s-a întors în România şi a mers în cârje, miercuri dimineaţă, la Guvern, înainte de şedinţa Executivului, anunţă Mediafax.

ştire în curs de actualizare.

 

 

 

Cele mai citite

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă