12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportPonta: Am scăpat deja de Udrea, Boc, Anastase. Pe 29 scăpăm şi...

Ponta: Am scăpat deja de Udrea, Boc, Anastase. Pe 29 scăpăm şi de Băsescu!

Premierul Victor Ponta le-a spus, joi seară, participanţilor la mitingul USL din Capitală, că după ce au scăpat de Emil Boc, de Elena Udrea şi de Roberta Anastase, în 29 iulie românii vor scăpa şi de Traian Băsescu, scrie Mediafax.

Ponta le-a spus participanţilor la miting că viitorul acestei ţări poate fi scris, construit, dacă în 29 iulie românii votează “Da”.

“Am scăpat deja de Udrea, Boc, Anastase. Pe 29 scăpăm de Băsescu! Trebuie să facem acest lucru, pentru ca Romania să poata avea un viitor. Băsescu s-a dus şi ne-a pârât că nu mai suntem o ţară democratică. Cu regimul Basescu, într-adevăr România n-a mai fost o democraţie. Dar noi, aici, suntem de zece ori mai mulţi decât sunt ei acolo. Cum e democratic, să hotărască Băsescu cu Boc, Blaga şi Videanu sau sa hotărască poporul român? Dumneavoastră sunteţi cei care aveţi dreptul să hotărâţi!”, a spus premierul.

Victor Ponta a mai susţinut că va munci pentru România, alături de preşedintele Crin Antonescu.

“Împreună ne-am luptat cu Băsescu şi vom da socoteală pentru lucrurile pe care le-am făcut, nu Băsescu şi gaşca lui care a furat”, a afirmat premierul.

Premierul le-a mai spus oamenilor că preşedintele suspendat Traian Băsescu şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu “au vândut România către cei de afară”, pe care Ungureanu i-ar fi reprezentat: “Am venit la guvernare şi am spus că trebuie să oprim vânzarea acestei ţări de către Traian Băsescu şi Ungureanu către cei din afara ţării, pe care Mihai Răzvan Ungureanu îi reprezenta aici şi de la care Băsescu lua bani ca să vândă ce a mai rămas României. Trebuie să spunem «da» la referendum ca să-l oprim”, a mai spus Victor Ponta.

În încheiere, premierul a susţinut că îne 29 iulie “nu se poartă albul hoţilor de la PDL, şi culorile tricolorului”.

Potrivit organizatorilor, la mitingul USL care s-a desfăşurat de la Romexpo au participat aproximativ 35.000 de oameni.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Directorul CIA se află la Cairo pentru întâlniri privind conflictul din Gaza

Directorul CIA, William Burns, a sosit în capitala egipteană Cairo pentru întâlniri pe tema conflictului din Gaza, potrivit unor surse de la aeroportul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă