16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportPonta a numit trei noi secretari de stat

Ponta a numit trei noi secretari de stat

Premierul Victor Ponta a numit doi secretari de stat la Ministerul Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri şi un secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, printr-o decizie publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Astfel, la Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri au fost numiţi Mihai Adrian Albulescu şi Anca-Laura Ionescu.

Albulescu şi Ionescu deţinuseră, anterior, funcţii de secretar de stat la Departamentul pentru Energie, respectiv Ministerul Economiei.

De asemenea, premierul a hotarât, potrivit unei alte decizii publicate în Monitorul Oficial, numirea în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe a lui Sebastian Ioan Hotca.

Catalin Diaconescu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar la Departamentul pentru Ape, Păduri si Piscicultură, printr-o decizie a premierului aparută în Monitorul Oficial.

Alina Bârgaoanu a fost revocată din calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al Institutului European din România şi numită în funcţia de preşedinte al IER, pe perioada ramasă a mandatului lui Leonard Orban, printr-o altă decizie a premierului, publicată în Monitorul Oficial.

De asemenea, premierul l-a numit pe Sergiu Celac ca membru în Consiliul de Administraţie al IER pe perioada ramasă a mandatului Alinei Bârgaoanu.

Cele mai citite

Platforma OnlyFans se confruntă cu o anchetă în Marea Britanie

Autoritatea britanică de reglementare în domeniul mass-media, Ofcom, a deschis o investigație pentru a stabili dacă site-ul OnlyFans, destinat exclusiv adulților, face suficiente eforturi...

MAE transmite că mai mulți cetățeni români au fost evacuați din Fâșia Gaza

Miercuri, Ministerul Afacerilor Externe a raportat că nouă cetățeni români și membrii familiilor acestora au fost evacuați cu succes din Fâșia Gaza și au...

Estonia închide un punct de control de la granița cu Rusia pe timpul nopții

De la 1 mai, punctul de control Narva-1 de la granița dintre Estonia și Rusia a încetat să mai funcționeze non-stop. Despre acest lucru...
Ultima oră
Pe aceeași temă