36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportPliskova înaintea meciului cu Halep: Ne-am antrenat împreună şi atunci am câştigat

Pliskova înaintea meciului cu Halep: Ne-am antrenat împreună şi atunci am câştigat

Pliskova a spus că ea şi Halep s-au antrenat împreună înainte de startul turneului. “Cred că a fost 6-0 pentru mine la antrenament”, a precizat ea.

“Cred că şi ea a avut meciuri grele, aşa că voi avea o şansă în faţa ei. Jocul meu este din ce în ce mai bun. Cred că va fi un meci bun. De fiecare dată când joc, simt că am şansa să câştig. Bineînţeles, bilanţul întâlnirilor directe nu este perfect pentru mine, dar există mereu o şansă”, a declarat Karolina Pliskova.

Meciul Simona Halep – Karolina Pliskova, contând pentru semifinalele Miami Open, va avea loc noaptea viitoare, nu înainte de ora 03.00.

Simona Halep şi Karolina Pliskova au mai fost adversare de nouă ori, iar românca a câştigat şapte din aceste confruntări. Ultima dată, cele două sportive s-au întâlnit în Cupa Federaţiei, când câştigătoare a fost Halep.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în turul al treilea la competiţia din Florida, când a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, scor 3-6, 6-2, 6-3. Jucătoarea română a obţinut cel mai bun rezultat la Miami în 2015, când a fost eliminată în semifinale de Serena Williams.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă