15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbal„Perla neagră” a Braziliei este gata de externare

„Perla neagră” a Braziliei este gata de externare

Fostul mare fotbalist brazilian Pele va părăsi spitalul după ce se reface în urma operaţiei pentru îndepărtarea unei tumori de colon, a anunţat miercuri una din fiicele sale, Kely, transmite Reuters.

Ea nu a precizat când va părăsi tatăl său spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, însă cotidianul Estado de Sao Paulo a indicat că acest lucru se va întâmpla joi.

Pele “este mai puternic şi va părăsi spitalul pentru a continua recuperarea şi tratamentul acasă”, a scris fiica sa pe Instagram, transmite agerpres.ro.

Pele a fost operat pe 4 septembrie, după ce i-a fost depistată o tumoră la colon, cu ocazia unui control medical de rutină.

Fostul star al echipelor FC Santos şi New York Cosmos, singurul jucător care a cucerit Cupa Mondială de trei ori, considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile, va împlini 81 de ani pe 23 octombrie.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...
Ultima oră
Pe aceeași temă