11.8 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăSportPele a ieşit de la terapie intensivă după 10 zile de la...

Pele a ieşit de la terapie intensivă după 10 zile de la operația de cancer la colon

Pele a fost mutat de la terapie intensivă într-un salon. Vestea a fost oferită de reprezentanții spitalului Albert Einstein din Sao Paolo.

Recuperarea lengendarului fotbalist a durat 10 zile. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, după ce, în urma unor analize, a fost descoperită o tumoare la nivelul colonului.

„Pacientul Edson Arantes do Nascimento se află într-o stare clinică bună şi a părăsit unitatea de terapie intensivă. El se va recupera într-un salon”, a anunțat spitalul în care triplul campion mondial este internat.

„Sunt mai fericit în fiecare zi, gata să joc 90 de minute, plus prelungiri. Ne vom revedea în curând”, a scris Pele, în vâstă de 80 de ani, în urmă cu câteva ore pe contul său de Instagram.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

“Piedone nu este primul în București, sondajele sunt manipulate”, estimează rectorul SNSPA

Candidatul Cristian Popescu Piedone nu este, în mod real, principalul favorit în intențiile de vot pentru Primăria Capitalei, estimează rectorul SNSPA, Remus Pricopie. Rectorul SNSPA...

Astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan / Șansa plutește-n aer, dar lipsește un Dudu Georgescu

Se pare că toate astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan în fotoliul de primar general. Altfel nu se explică bătălia oarbă pentru căutarea...

Comisia Europeană prezintă cele mai puternice computere din UE

Comisia Europeană anunță punerea în funcțiune, în Spania, a unui nou supercomputer și prezintă, în acest context, o listă cu cele mai puternice computere...
Ultima oră
Pe aceeași temă