11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportOltean: Noi, românii, suntem puternici în momentele dificile şi niciodată nu ne...

Oltean: Noi, românii, suntem puternici în momentele dificile şi niciodată nu ne pierdem speranţa

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, afirmă, într-un mesaj transmis locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud cu ocazia Zilei Naţionale, că românii sunt puternici în momentele dificile şi niciodată nu îşi pierd speranţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ioan Oltean, care este şi preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud a PDL, a transmis, miercuri seară, un mesaj adresat locuitorilor judeţului cu ocazia Zilei Naţionale.

“1 Decembrie, Ziua Naţională a României, este ziua în care sărbătorim curajul, credinţa şi identitatea noastră de români. Timpul a dovedit că noi, românii, suntem puternici în momentele dificile şi niciodată nu ne pierdem speranţa”, a afirmat Ioan Oltean.

El le-a urat bistriţenilor ca această zi să reprezinte un moment de mândrie a faptului că “suntem români”.

Secretarul general al PDL va asista, joi, la manifestările organizate, la Bistriţa, în faţa statuii lui Andrei Mureşanu, dar şi la Năsăud, oraş aflat în colegiul său.

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită, la Bistriţa, cu un ceremonial militar şi religios la statuia poetului Andrei Mureşanu din Piaţa Centrală.

Începând cu ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” va avea loc un concert extraordinar dedicat zilei de 1 Decembrie, cu participarea sopranelor Bianca Ionescu şi Amelia Antoniu, dar şi a trupei “Destino”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă