Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O nouă echipă din Formula 1 își trimite angajații în șomaj parțial

După McLaren, Williams şi Racing Point, o nouă echipă de Formula 1, Renault, a anunţat măsuri de şomaj parţial pentru a limita efectele economice ale pandemiei de coronavirus.

Share

Rl online 0 comentarii

13.04.2020 - 10:37

La Viry-Chatillon ân regiunea pariziană, unde se situează uzina de motoare, personalul a fost trimis în şomaj parţial pentru o durată de 12 săptămâni, care ar putea fi redusă sau prelungită în funcţie de evoluţia situaţiei, a precizat constructorul francez.

La Enstone în Angleterre, unde se dezvoltă şasiurile, Renault a decis să aplice retroactiv programul de menţinere a şomajului tehnic instituit de guvernul britanic. Marea majoritate a personalului de la Enstone, care şi-a oprit total activitatea de la 1 aprilie, va rămâne aşa până cel puţin pe 31 mai.

În Marea Britanie, unde îşi au cartierele generale sau parţiale şapte echipe de Formula 1 (McLaren, Williams, Racing Point, Mercedes, Red Bull, Haas şi Renault), guvernul permite companiilor să-şi trimită angajaţii în şomaj parţial cu garantarea a 80 la sută din salariu până la un plafon fixat la 2.500 de lire sterline pe lună (aproximativ 2.800 euro).

Primele nouă curse din acest sezon în Formula 1 au fost anulate (Australia, Monaco) sau amânate (Bahrain, China, Vietnam, Olanda, Spania, Azerbaidjan, Canada).

Comentarii

loading...