17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFotbalNicolae Stanciu a ajuns în China, nu la JO de iarnă, ci...

Nicolae Stanciu a ajuns în China, nu la JO de iarnă, ci la clubul de fotbal Wuhan Three Towns


Mijlocașul român Nicolae Stanciu s-a transferat în China la o formație abia ajunsă în prima ligă chineză, Wuhan Three Towns.

Clubul chinez de fotbal Wuhan Three Towns, nou-promovat în prima ligă, l-a prezentat oficial, marţi, pe contul de Instagram, pe mijlocaşul român Nicolae Stanciu, venit de la Slavia Praga.

Echipa din Wuhan a mai transferat doi brazilieni pentru noul sezon, fundaşul Wallace Fortuna Dos Santos, adus de la Malatyaspor, fosta echipă a antrenorului Marius Şumudică, şi extrema Davidson Da Luz Pereira (Alanyaspor), conform agerpres.ro.

Nicolae Stanciu va juca fotbal în China la o echipă de primă ligă antrenată de spaniolul Pedro Morilla

Totodată, atacantul nigerian Moses Orwohicho Ogbu s-a transferat în Coreea de Sud, la Pohang Steelers.

Echipa este antrenată de spaniolul Pedro Morilla.

Nicolae Stanciu va câștiga nu mai puțin de 2,5 milioane de euro pe an la Wuhan, club care-i va plăti Slaviei Praga 4 milioane de euro pentru transfer.

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a anunțat că mijlocașul este mulțumit de aspectul financiar al transferului în China.

Agentul FIFA a dezvăluit că Nicolae Stanciu a refuzat un transfer la Fenerbahce în 2016, deși oferta financiară era de trei ori mai bună decât cea de la Anderlecht Bruxelles.

“Cariera de fotbalist este scurtă și, dacă nu reușești până la 20-25 de ani să faci pasul către Real Madrid sau Barcelona, este păcat să stai și să te gândești ce să alegi între un club din Europa și unul din Asia. Nicușor este un jucător pe care îl dau exemplu tuturor, lângă Bourceanu, Pintilii, care au ascultat sfatul managerului lor și au mers ca ceasul. Nu s-au luat după amenințări.

Eu i-am învățat pe toți “Managerul este al vostru, vă servește interesele voastre. Clubul vrea să te vândă, să ia mulți bani pe tine”. Ei și-au luat banii și i-au zis “du-te”.

Nicușor o singură data n-a ascultat de mine, poate o să se supere, când a avut de ales între Fenerbahce și Anderlecht… dacă se lua după mine și o alegea pe Fenerbahce, avea triplu bani. Dar a ales cu sufletul și a ales Anderlecht. El a avut ghinionul să plece antrenorul.

Este fericit, liniștit că merge în China. Andreea (n.r. – soția lui Nicolae Stanciu) o să mai aibă un copil”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Sportivă, conform digisport.ro.



Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Linia STB 311 va avea traseul prelungit

Începând de mâine, linia 311 va funcționa pe un traseu prelungit până la Sala Palatului, anunță Societatea de Transport București (STB). “În vederea optimizării serviciului...
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

Banner de campanie al lui Nicușor Dan, lângă bălării de peste 1 m înălțime. FOTO

Imagini surprinse de jurnaliștii cotidianului național ROMÂNIA LIBERĂ arată iarbă și buruieni înalte de peste un metru, în mijlocul Capitalei, lângă Palatul Parlamentului, pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă