8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportNeymar: "Îmi este foarte dor să joc"

Neymar: “Îmi este foarte dor să joc”

“Faptul că nu ştiu când vom reveni mă nelinişteşte. Îmi este foarte dor să joc, să concurez. Îmi lipsesc colegii mei de la PSG şi atmosfera de la club. Fotbalul îmi lipseşte cu adevărat. Sunt sigur că fanii vor să vadă jucătorii din nou pe teren cât mai curând posibil”, a declarat Neymar, care petrece perioada de izolare la locuinţa sa din Mangaratiba, în apropiere de Rio de Janeiro, dotată între altele cu o sală de forţă şi un teren de fotbal de dimensiuni reduse.

Site-ul Globo Esporte a postat miercuri un videoclip în care arată antrenamentul lui Neymar de la reşedinţa acestuia, alături de prietenul său Lucas Lima, mijlocaşul echipei Palmeiras, sub supravegherea atentă a antrenorului de fitness Ricardo Rosa.

Luna trecută, Neymar a primit permisiunea clubului Paris Saint-Germain de a se întoarce în ţara sa, după suspendarea competiţiilor fotbalistice în Europa.

În vârstă de 28 ani, Neymar a înscris 69 de goluri şi a oferit 39 de pase decisive în 80 de meciuri disputate alături de PSG în toate competiţiile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă