14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportMonica Macovei: Oprescu trebuie să îşi dea demisia pentru că 6 ani...

Monica Macovei: Oprescu trebuie să îşi dea demisia pentru că 6 ani nu a făcut nimic

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, susţine că primarul general Sorin Oprescu şi toţi politicienii USL care îl sprijină ar trebui să îşi dea demisia din funcţiile publice.

"Oprescu trebuie să îşi dea demisia din funcţia de primar pentru că 6 ani nu a făcut nimic pentru a preveni uciderea lui Ionuţ şi rănirea altor oameni de câinii maidanezi. Oprescu a spus după două zile de la uciderea lui Ionuţ: "Iertaţi-ne pe toţi". Asta înseamnă recunoaşterea vinovăţiei, dar şi laşitatea lui Oprescu care încearcă să împartă vina. Poate îl va ierta Dumnezeu, nu ştiu, dar noi nu îl putem ierta pe primarul Oprescu, care trebuia să îşi demisia din funcţia de primar general al capitalei din ziua uciderii lui Ionuţ. Pentru că nu şi-a dat-o atunci, trebuie să şi-o dea astăzi", a scris Monica Macovei într-o postare pe blogul personal.

Europarlamentarul PDL consideră că demisia lui Sorin Oprescu ar trebui să fie urmată şi de demisiile liderilor USL solidari cu primarul general.

George Banicioiu, vicepreşedinte PSD, a declarat c㠀œ"USL trebuie să fie solidară cu Sorin Oprescu în problema câinilor maidanezi”.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă