15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportMinistrul Educaţiei răspunde acuzelor: Bacalaureatul s-a desfăşurat în condiţii atipice la liceul...

Ministrul Educaţiei răspunde acuzelor: Bacalaureatul s-a desfăşurat în condiţii atipice la liceul Bolintineanu

Ministrul Educaţiei a declarat, luni seară, într-o emisiune tv că examenul de bacalaureatul de la liceul Dimitrie Bolintineanu s-a desfăşurat în condiţii atipice, din cauza prezenţei procurorilor.

“Regret ce s-a întâmplat vineri, sper să se clarifice situaţia. Nu vreau să fi fost în pielea acestor părinţi, dar nici ca ministru nu este uşor”, a spus Remus Pricopie.

Pricopie a adăugat că nu a avut timp să dea comunicate în această perioadă pentru că a avut de gestionat soarta a 180.000 de copii.

Ministrul a afirmat că va solicita tuturor departamentelor specializate să facă analize pe procedurile de desfăşurare pentru a evita fraudele pe viitor.

“Sunt optimist că răspunsurile la întrebările pe care astăzi le avem vor veni şi că aceste răspunsuri vor preveni astfel de situaţii pe viitor”, a declarat Pricopie.

Ministrul Educaţiei a precizat că este pregătit din prima zi, de când a preluat mandatul, să renunţe la această funcţie dacă nu îşi mai îndeplini toate sarcinile. 

Cele mai citite

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă