15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportMihai Răzvan Ungureanu: Sunt uimit cum poate Victor Ponta să-şi petreacă o...

Mihai Răzvan Ungureanu: Sunt uimit cum poate Victor Ponta să-şi petreacă o treime din zi la televizor

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, vineri seară, că este uimiti de cât de mult timp petrece premierul Victor Ponta la televizor.

“Eu sunt uimit să văd cum poate premierul să fie o treime din timpul său de zi doar la televizor. Intram la Palatul Victoria, ca de fiecare dată când am avut o poziţie, în primele ceasuri ale dimineţii şi ieşeam după miezul nopţii”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu la B1 TV.

Citeşte şi Forţa Civică şi PNŢCD semnează sâmbătă un protocol de constituire a unei alianţe politice

În opinia lui MRU, cetăţenii nu se simt mai bine când îl văd pe premier la televizor pentru că oamenii nu judecă pe baza discursurilor, ci a facturilor şi a creşterilor de preţuri.

“Un premier trebuie să aibă disciplina muncii. N-ai ce să faci la televizor, îţi consumi energia pe nişte discuţii care nu contează în istorie şi nici în faţa cetăţeanului. El se va uita în şirul facturilor pe care le-a primit şi vede creşteri accentuate de preţuri”, a explicat Ungureanu.

Citeşte şi Ungureanu: Legea despăgubirii proprietarilor este “făcută pe genunchi”

Fostul premier a concluzionat că tot acest timp pierdut nu va trece fără repecusiuni pentru Victor Ponta: “Toate orele acestea pierdute din timpul unei funcţiuni ale unei funcţii administrative importante se răzbună. Domnul Victor Ponta nu va avea suficient de mult timp să explice ce i se întâmplă în mod real”.

Cele mai citite

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

MESAJE DE PAȘTE 2024: Trimite cele mai frumoase urări de Înviere

O selecţie a celor mai inspirate:mesaje de Paşte, felicitări şi urări de Înviere care pot fi trimise prin SMS apropiaţilor, în noaptea de înviere. SMS DE PAŞTE, URĂRI DE PAŞTE, MESAJE DE...

Ziua mondială a libertății presei – 3 mai

În 2024, Ziua mondială a libertăţii presei este dedicată importanţei jurnalismului şi libertăţii de exprimare în contextul actualei crize de mediu la nivel mondial,...
Ultima oră
Pe aceeași temă