Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

„Voi încerca sa joc la US Open" a declarat, exclusiv pentru TVR, Mihaela Buzărnescu, ajunsă la New York.

Mihaela Buzărnescu speră să se recupereze după entorsă şi să joace la US Open

„Voi încerca sa joc la US Open" a declarat, exclusiv pentru TVR, Mihaela Buzărnescu, ajunsă la New York. Riscă prea mult, avertizează medicii. Buzărnescu a suferit o entorsă de gradul 3 la Montreal, aminteşte Ştirile TVR.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2018 - 11:23

"Nu vin în România. Rămân în New York pentru recuperare şi pentru a încerca să joc la US Open" este declaraţia făcută de Buzărnescu, de la New York, exclusiv pentru TVR.

Riscă tot, iar glezna nu va rezista - avertizează cei mai experimentaţi şi cunoscuţi medici ortopezi români care susţin că nici intervenţia chirurgicală şi nici inflitraţii cu plasmă îmbogăţită în trombocite, nu pot recupera ligamentul talo-fibular anterior a cărui ruptură provoacă afecţiunea ligamentului calcaneo-fibular, subluxaţii ale tendoanelor peroniere şi neurapraxia nervilor peronieri superficial şi profund.

Ajunsă deja la New York, unde va apela la fizioterapie, electroterapie sau termoterapie, Buzărnescu visează la Top 10 mondial.

Comentarii

loading...