17.9 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

VIDEO. Mesajul ambasadorului american, Hans Klemm, cu ocazia celebrării Zilei Independeței statului american: Aniversăm și 20 de ani de parteneriat strategic între SUA și România

Ambasadorul Statelor Unite în Marea Britanie, Hans Klemm, a transmis un mesaj cu ocazia aniversării a 241 de ani de la Declarația de Independență a Statelor Unite ale Americii, punctând că în această perioadă sărbătorim și 20 de ani "de Parteneriat Strategic între România și SUA", un "parteneriat ferm reconfirmat de președinții Iohannis și Trump".

“Bine v-am regăsit. Azi este 4 iulie şi sărbătorim 241 de ani  de la Declaraţia de Independenţă a Statelor Unite ale Americii. Anul acesta aniversăm şi 20 de ani de Parteneriat Strategic între România şi Statele Unite. Acest parteneriat a fost recent ferm reconfirmat de preşedintele Trump şi preşedintele Iohannis, la Casa Albă de la Washington. Privind spre viitor, eu şi Ambasada SUA vom colabora acum cu prietenii noştri români pentru a consolida Parteneriatul Strategic în toate dimensiunile sale. Priorităţile noastre rămân promovarea securităţii, promovarea democraţiei şi statului de drept şi promovarea prosperităţii. Vă invităm să sărbătoriţi alături de noi Ziua Independenţei SUA.”

 

Ultima oră
Pe aceeași temă