Meciul formației SCM Râmnicu Vâlcea din Champions League, amânat de COVID

Partida pe care SCM Râmnicu Vâlcea trebuia să o susţină duminică, 22 noiembrie, în deplasare, cu echipa germană BV Borussia Dortmund, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, a fost amânat din cauza COVID-19.

Share

Rl online 0 comentarii

16.11.2020 - 20:47

„Jocul cu formaţia @bvb_handball_damen Borussia Dortmund programat în acest weekend nu se va mai disputa. Din cauza cazurilor pozitive Covid-19 în cadrul echipei din Gyor (ultimul adversar al celor de la Borussia Dortmund), echipa germană a fost instruită de autorităţile sanitare din Germania pentru a aplica protocolul în vigoare, anume pentru a intra imediat în carantină. Ca urmare a informaţiilor disponibile la momentul prezent, nu exista o alternativă pentru Federaţia Europeană de Handbal decât să amâne acest joc”, a precizat clubul vâlcean pe pagina oficială de Facebook.

Acesta este al patrulea meci amânat pentru SCM Râmnicu Vâlcea, care nu a putut să dispute alte trei meciuri de acasă şi care nu au fost încă reprogramate de forul continental: cu Podravka Vegeta Koprivnica (10 octombrie), în etapa a patra, cu BV Borussia 09 Dortmund (24 octombrie), în etapa a şasea, şi cu Buducnost Podgorica (8 noiembrie), în etapa a şaptea.

 

Comentarii