19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportMeci de foc între Conor McGregor și americanul Poirier sâmbătă la Las...

Meci de foc între Conor McGregor și americanul Poirier sâmbătă la Las Vegas

Conor McGregor şi Dustin Poirier vor stabili sâmbătă cine este mai bun luptător MMA, la UFC264.

Cei doi s-au duelat de două ori până acum, fiecare câştigând câte un duel. Irlandezul a fost provocator şi şi-a atacat rivalului, în ultima conferinţă de presă. „Te voi plimba ca pe un câine”, i-a zis europeanul.

Este una dintre cele mai tari lupte ale anului între Dustin Poirier şi Conor McGregor. Lupta se va da pe T-Mobile Arena din Las Vegas.

Lucrurile au degenerat joi, la conferinţa de presă. McGregor a fost la înălţimea vechilor sale trucuri, încercând să-l atragă pe Poirier într-un război de cuvinte şi să-şi bată joc de adversarul său.

Poirier nu a tresărit niciodată în faţa vorbelor grele aruncate de irlandez. Apoi, în timp ce cei doi s-au întâlnit faţă-n faţă, McGregor a încercat să-i arunce o lovitură lui Poirier, dar a ratat, în timp ce sportivul din Louisiana zâmbea.

Fostul campion UFC la greutatea uşoară, Khabib Nurmagomedov, apreciază că meciul va fi echilibrat: „Prima rundă va fi a lui Conor, apoi va câştiga Dustin”.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă