19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalMbappe, despre transferul său la Real Madrid

Mbappe, despre transferul său la Real Madrid

Kylian Mbappe a oferit lămuriri legate de zvonurile că ar urma să o părăsească pe PSG.

Starul francez a anunţat că va încheia sezonul alături de actualul său club, Paris Saint-Germain.

Întrebat, în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune CNN în legătură cu o posibilă plecare de pe Parc des Princes în apropiatul mercato de iarnă, Mbappe a răspuns zâmbind: “În ianuarie nu. Sunt la PSG şi sunt foarte fericit. O să închei sezonul (aici), 100%”.

YouTube video



“Voi da totul pentru a câştiga Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Franţei”, a adăugat decarul francez, în vârstă de 23 ani.

Mbappe, despre transferul la Real Madrid

Referindu-se la viitorul duel cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Mbappe a estimat că PSG este “pregătită” pentru această confruntare, având o “echipă câştigătoare”.

“Singurul lucru pe care îl am în minte este să o înving pe Real Madrid în februarie şi martie”, a mai spus jucătorul parizian.

Vara trecută, Mbappe a fost aproape de un transfer la cel mai tritat club de fotbal din lume, Real Madrid
.

Kylian Mbappe a precizat, totodată, că “nu regretă” că şi-a exprimat dorinţa de a pleca la Real Madrid în vara trecută.

“Am fost sincer. Am spus ce aveam pe suflet. Dar, bineînţeles, sunt fericit să rămân, să joc alături de Lionel Messi şi de ceilalţi băieţi”, a mai spus Mbappe.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă