10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalManchester City și Sporting Lisabona nu s-au încurcat cu adversarii lor în...

Manchester City și Sporting Lisabona nu s-au încurcat cu adversarii lor în Liga Campionilor

Manchester City şi Sporting Lisabona au obţinut victorii clare în deplasare, marţi seara, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Manchester City, finalista ediţiei trecute, a surclasat-o pe FC Bruges cu 5-1, prin golurile înscrise de Joao Cancelo (30), Riyad Mahrez (43 – penalty, 84), Kyle Walker (53) şi Cole Palmer (67), care a marcat chiar la meciul său de debut în Champions League.

Golul de onoare al belgienilor a fost reuşit de Hans Vanaken (81).

Campioana Angliei a urcat pe primul loc în Grupa A după acest succes, cu 6 puncte, urmată de PSG, 4 puncte, FC Bruges, 4 puncte, RB Leipzig, 0 puncte.

În celălalt meci din grupă, PSG – RB Leipzig, scorul era 3-2 pentru PSG în minutul 75, echipa pariziană trecând în avantaj prin golul înscris din penalty de Lionel Messi.

Sporting Lisabona a dispus cu 4-1 de Beşiktaş, la Istanbul, prin golurile înscrise de fundaşul uruguayan Sebastian Coates (15, 27), de spaniolul Pablo Sarabia (44 – penalty) şi pe Paulinho (89). Pentru campioana Turciei a punctat canadianul Cyle Larin (24).

Lusitanii au avut două bare, prin Paulinho (67, 71), dar şi Beşiktaş a trimis mingea o dată în bară, prin belgianul Michy Batshuayi (38).

Sporting a obţinut primele sale puncte în grupă. Ajax şi Borussia Dortmund, care se înfruntă marţi seara, la Amsterdam, au câte 6 puncte, fiind urmate de Sporting, 3 puncte, şi Beşiktaş, 0 puncte, relatează agerpres.ro.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă