11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportFotbalLumea fotbalului este alături de Cristiano Ronaldo și familia sa în urma...

Lumea fotbalului este alături de Cristiano Ronaldo și familia sa în urma tragediei

Lumea fotbalului a oferit sprijin și compasiune starului Cristiano Ronaldo și familiei sale, după fiul cel mic a murit, notează CNN.

Starul lui Manchester United și al Portugaliei anunțase în octombrie că el și partenera sa, Georgina Rodriguez, așteptau gemeni. În decembrie, ei au anunțat că așteaptă un băiat și o fată.

United a transmis: “Durerea ta este durerea noastră. Îți trimitem dragoste și putere ție și familiei în aceste momente, Cristiano”.

Într-o declarație publicată mai târziu, marți, United a confirmat că Ronaldo nu va juca împotriva lui Liverpool.

“Familia este mai importantă decât orice, iar Ronaldo îi susține pe cei dragi în aceste momente extrem de dificile”, a declarat United. “Ca atare, putem confirma că nu va juca în meciul cu Liverpool de pe Anfield de marți seară și subliniem cererea familiei de intimitate.”

Coechipierul lui Manchester United, Marcus Rashford, a scris luni pe Twitter:

“Gândurile sunt cu tine și Georgina, frate. Îmi pare foarte rău”.

https://twitter.com/MarcusRashford/status/1516127779951153152?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1516127779951153152%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnn.com%2F2022%2F04%2F19%2Ffootball%2Fcristiano-ronaldo-condolences-social-media-spt-intl%2Findex.html

Fostul star brazilian și triplu câștigător al Cupei Mondiale Pele, a declarat: “Prietenul meu, îți trimit rugăciunile și condoleanțele mele în aceste momente foarte dificile. Fie ca Dumnezeu să vă mângâie inimile și să vă lumineze fiecare pas pe care îl faceți”.

James Rodriguez, fostul coechipier al lui Ronaldo de la Real Madrid, a declarat: “Nu am avut timp să vorbesc cu el: Fii tare!”

Fostul fotbalist profesionist și actualul comentator de televiziune Gary Lineker i-a transmis lui Ronaldo pe Twitter: “Vești teribil de triste. Sincere condoleanțe pentru tine și familia ta”.

Manchester City, un club rival al lui United, a scris pe Twitter: “Toată lumea de la Manchester City îți transmite cele mai profunde condoleanțe ție și Georginei.”

Mai multe cluburi de fotbal, pe lângă Manchester City, au postat pe mesaje de încurajare pe rețelele de socializare în sprijinul lui Ronaldo, inclusiv Liverpool și Leeds United.

Liverpool a scris pe Twitter: “Toți cei de la Liverpool îți transmit cele mai profunde condoleanțe ție, Georginei și familiei”. În cursul zilei de marți, Liverpool joacă împotriva lui United într-un meci din Premier League.

Între timp, Arsenal a declarat: “Toată lumea de la Arsenal îți transmite cele mai profunde condoleanțe ție, Georginei și întregii familii. Vă vom avea în gândurile noastre”.

Sporting, primul club profesionist al lui Ronaldo, a scris: “Multă putere, Cristiano. Familia Sportinguista este alături de tine”.

https://twitter.com/ManCity/status/1516140183766409217?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1516140183766409217%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnn.com%2F2022%2F04%2F19%2Ffootball%2Fcristiano-ronaldo-condolences-social-media-spt-intl%2Findex.html

Într-un comunicat, fostul club al starului portughez, Real Madrid, a scris: “Real Madrid C.F., președintele său și Consiliul de Administrație deplâng profund moartea unuia dintre copiii pe care iubitul nostru Cristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodríguez, îl așteptau”.

Un alt fost club al lui Ronaldo, Juventus, a declarat: “Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de tine, de Georgina și de întreaga familie în aceste momente”.

Rivalul clubului din Premier League, Tottenham, a scris pe Twitter: “Toată lumea de la Tottenham Hotspur îți transmite gândurile și condoleanțele noastre ție și familiei tale.”

Primul copil al lui Ronaldo cu Rodriguez, Alana Martina, s-a născut în noiembrie 2017. El este, de asemenea, tatăl gemenilor fraterni Eva și Mateo, pe care i-a primit prin intermediul unei mame surogat în iunie 2017. Acesta mai are un fiu, Cristiano Jr. în vârstă de 11 ani, cu o fostă parteneră care nu a fost niciodată numită public.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă