Luis Suarez: "Neymar va fi întotdeauna binevenit la Barcelona"

Neymar "va fi întotdeauna binevenit" la FC Barcelona, a declarat atacantul uruguayan Luis Suarez, fostul coechipier al starului brazilian în perioada petrecută de acesta pe Camp Nou, într-un interviu publicat miercuri de cotidianul sportiv catalan El Mundo Deportivo.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2020 - 22:55

Plecat în 2017 la formaţia franceză Paris Saint-Germain, pentru suma-record de 222 milioane euro, Neymar a avut mai multe tentative nereuşite de a se întoarce la fostul său club, alături de care a cucerit două titluri de campion al Spaniei şi Liga Campionilor, între alte trofee.

"Toată lumea îl cunoaşte pe Ney, se ştie întreaga afecţiune pe care care o avem faţă de el în vestiar. Este un jucător indiscutabil, are încă multe de demonstrat. El va fi întotdeauna binevenit la noi, îl apreciem foarte mult", a declarat Suarez (33 ani), aflat în prezent în recuperare după o operaţie de menisc la genunchiul drept.

"Este greu să vorbim despre jucători astăzi ... A vorbi despre cine ar putea veni, în actuala situaţie, este complicat. Dar pot să fac comentarii despre jucători şi sunt jucători uriaşi", a comentat fotbalistul sud-american când a fost întrebat despre zvonurile referitoare la revenirea lui Neymar în Catalonia.

Luis Suarez a vorbit şi despre atacantul argentinian al lui Inter Milano, Lautaro Martinez, al cărui nume este vehiculat în legătură cu un posibil transfer pe Camp Nou.

"Lautaro este un jucător în ascensiune în Italia, este un vârf mobil, foarte spectaculos, iar asta demonstrează cât de mare atacant este. Nu se pune problema unei incompatibilităţi, el trebuie să fie fericit când un club ca Barca îl doreşte", a mai spus internaţionalul uruguayan.

"Mereu va exista o rivalitate sănătoasă între noi şi, cât timp vom viza toţi acelaşi obiectiv, adică să câştigăm totul, jucătorii care vin să ajute echipa să îşi atingă obiectivele şi să ne întărească vor fi întotdeauna bineveniţi", a conchis Luis Suarez.

Comentarii