9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportLiviu Dragnea: Sper ca Laura Codruţa Kovesi să nu mai sfideze Parlamentul...

Liviu Dragnea: Sper ca Laura Codruţa Kovesi să nu mai sfideze Parlamentul şi să se prezinte în faţa Comisiei de anchetă a alegerilor prezindenţiale din 2009

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, la postul de televiziune România TV, că speră ca procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, să nu mai sfideze Parlamentul şi să se prezinte, luni, în faţa Comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, unde a fost invitată pentru a treia oară.

"Poate nu mai sfidează, poate n-a ştiut că poate să vină, dar acum, după decizia Curţii Constituţionale, poate va avea o altă abordare. (…).Curtea Constituţională a spus un lucru foarte important, că totuşi nu există motive să nu vii la o comisie de anchetă parlamentară. Această comisie este o instituţie foarte importantă. Vorbim de cea mai legitimă instituţie a acestei ţări", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la RTV.

Solicitat să comenteze posibilitatea să îi fie "fabricate dosare", Dragnea a afirmat că nu a "spălat bani" şi nu a făcut nicio infracţiune.

"N-am furat nimic, n-am omorât pe nimeni, n-am violat pe nimeni, n-am spălat bani, n-am făcut nicio infracţiune. Totuşi, mă gândesc că există un Dumnezeu sus şi există o limită. Sper ca cei din vechile clanuri din anumite instituţii să înţeleagă că este suficient. Eu aşa sper şi îmi doresc ca toată lumea să înţeleagă că e suficient. Dacă nu vor să înţeleagă, atunci, la război, ca la război!", a spus Liviu Dragnea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă