11.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportLiviu Dragnea: Evaluarea miniștrilor se va finaliza duminică seară. Toți membrii Guvernului...

Liviu Dragnea: Evaluarea miniștrilor se va finaliza duminică seară. Toți membrii Guvernului au depuse demisiile în alb. Inclusiv premierul Grindeanu

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat vineri că evaluarea miniștrilor din Cabinetul Grindeanu se va finaliza printr-un document de multe pagini, care va fi gata duminică seară.

"Este un raport amplu", a precizat Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, raportul va fi discutat săptămâna viitoare la nivelul conducerii PSD.

"Duminică seara, sper ca raportul de evaluare să fie gata. Este un raport amplu, nu este evaluarea miniștrilor, este evaluarea programului de guvernare, care este, de fapt, obiectivul acestei evaluări. Luni, marți, miercuri vom discuta probabil și cu miniștrii și cu prim-ministrul și la finalul discuțiilor vom prezenta o decizie în Comitetul Executiv Național, care nu știu exact când va fi", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Liviu Dragnea a mai confirmat, pe de altă parte, că toţi membrii Guvernului, inclusiv premierul Sorin Grindeanu, au depuse demisiile în alb încă din momentul formării Cabinetului. Liviu Dragnea a susținut însă că el nu știe unde sunt "depozitate" aceste documente și că el, personal, nu dorește să folosească aceste documente în alb, întrucât nu i se pare o procedură corectă.

Liviu Dragnea a adăugat că și premierul Sorin Grindeanu are scrisă demisia în alb. „Din câte am auzit, da”, a spus el.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă