Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lewis Hamilton: „Îmi este dor de curse”

Multiplu campion mondial în Formula 1, pilotul britanic Lewis Hamilton duce dorul curselor din cea mai importantă întrecere automobilistică a planetei.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 30.04.2020 - 10:45

Componentul echipei Mercedes a mărturisit că întreruperea sezonului, pe fondul pandemiei de coronavirus, i-a lăsat un mare gol, nefiind obișnuit cu viața pe care o duce în această perioadă plină de restricții. „Îmi este dor de curse în fiecare zi. Este prima dată de când aveam opt ani când nu am început un sezon. Când trăieşti şi respiri ceea ce îţi place, aşa ceva îţi lasă cu siguranţă un mare gol”, a fost postarea pe care Hamilton a distribuit-o pe reţelele de socializare.

Ajuns la vârsta de 35 ani, campionul mondial en titre a adoptat un stil de viaţă vegan şi este preocupat de problemele de mediu. Acesta consideră că există şi câteva aspecte pozitive ale actualei crize, care i-a făcut pe oameni să reflecteze mai mult în legătură cu vieţile lor. „Astăzi vedem ceruri mai senine în întreaga lume, mai puţine animale sacrificate pentru plăcerea noastră, pur şi simplu pentru că cererile sunt mult mai mici şi toată lumea rămâne acasă. Să nu ne întoarcem la fel cum am intrat în această perioadă grea, să ieşim din ea cu o mai bună cunoaştere a lumii noastre, schimbându-ne alegerile personale şi obiceiurile noastre”, a precizat Hamilton.

„Să ieşim din asta ca oameni noi, mai pregătiţi, mai sănătoşi şi mai concentraţi, dar înainte de toate mai buni, mai generoşi şi cu mai multă grijă faţă de lumea noastră şi de oamenii care trăiesc în ea”, a fost îndemnul cu care pilotul celor de la Mercedes și-a încheiat postarea.

Cu toate că inițial trebuia să debuteze în luna martie, sezonul de Formula 1 a fost reprogramat și va începe în iulie, prima cursă urmând să aibă loc pe pâmânt austriac.

Comentarii