13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFotbalLewandowski e trist după ce a ratat Balonul de AUR

Lewandowski e trist după ce a ratat Balonul de AUR

“Am un sentiment de neputinţă”, a afirmat Robert Lewandowski, fotbalistul polonez al lui Bayern Munchen, după ce a încheiat pe locul 2 în clasamentul trofeului Balonul de AUR, scrie ziarul belgian Le Soir.

Golgheterul polonez spera să câştige Balonul de Aur, care i-a fost decernat în cele din urmă argentinianului Lionel Messi, pentru a şaptea oară.

Acest eşec este greu de acceptat pentru atacantul lui Bayern, care a reacţionat într-o emisiune a Kanal Sportowy.

Robert Lewandowski a ratat Balonul de AUR, simțând neputință după ce i-a fost decernat lui Messi

“Am simţit tristeţe, nu pot nega asta. Nu pot să spun că am fost fericit, dimpotrivă. Am un sentiment de neputinţă. Să fiu atât de aproape, să rivalizez cu Messi… Sigur, respect felul în care joacă şi ce a realizat.

Simplul fapt că rivalizez cu el îmi arată nivelul pe care l-am atins. Dar în realitate m-am simţit trist. A fost bine că după ceremonie, noi n-am avut meci în timpul săptămânii”, a spus Lewandowski, relatează digisport.ro.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă