-1 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăSportFotbalLewandowski e trist după ce a ratat Balonul de AUR

Lewandowski e trist după ce a ratat Balonul de AUR

„Am un sentiment de neputinţă”, a afirmat Robert Lewandowski, fotbalistul polonez al lui Bayern Munchen, după ce a încheiat pe locul 2 în clasamentul trofeului Balonul de AUR, scrie ziarul belgian Le Soir.

Golgheterul polonez spera să câştige Balonul de Aur, care i-a fost decernat în cele din urmă argentinianului Lionel Messi, pentru a şaptea oară.

Acest eşec este greu de acceptat pentru atacantul lui Bayern, care a reacţionat într-o emisiune a Kanal Sportowy.

Robert Lewandowski a ratat Balonul de AUR, simțând neputință după ce i-a fost decernat lui Messi

„Am simţit tristeţe, nu pot nega asta. Nu pot să spun că am fost fericit, dimpotrivă. Am un sentiment de neputinţă. Să fiu atât de aproape, să rivalizez cu Messi… Sigur, respect felul în care joacă şi ce a realizat.

Simplul fapt că rivalizez cu el îmi arată nivelul pe care l-am atins. Dar în realitate m-am simţit trist. A fost bine că după ceremonie, noi n-am avut meci în timpul săptămânii”, a spus Lewandowski, relatează digisport.ro.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Greva STB, ziua 5. Liderul sindical a demisionat din PSD și CGMB

Greva angajaților STB continuă și astăzi, fiind cea de-a cincea zi de protest. Liderul sindicatului reprezentativ din Societatea de Transport București (STB), Vasile Petrariu, a...

Iohannis, mesaj de Unirea Principatelor Române. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că Unirea Principatelor de la 24 Ianuarie 1859 demonstrează cât de importantă este existenţa unui proiect care să coaguleze...

Absențele elevilor ar putea fi motivate ca urmare a grevei de la STB

Ministerul Educației recomandă ca absențele elevilor, care au lipsit de la școală, să fie motivate din cauza grevei STB și intrarea în online dacă...
Ultima oră
Pe aceeași temă