Lazio amenință cu judecata dacă sezonul de Serie A nu se va decide pe teren

Lazio Roma, echipa fundaşului român Ştefan Radu, aflată pe locul secund în campionatul de fotbal al Italiei, a avertizat că sezonul 2019-2020 din Serie A, întrerupt din cauza pandemiei de coronvirus, trebuie dus până la final, altfel "afacerea se va încheia în faţa tribunalului".

Share

Rl online 0 comentarii

16.04.2020 - 20:46

"Dacă acest sezon nu se va încheia în mod natural, viitorul sezon va fi de asemenea ruinat, pentru că afacerea se va încheia în faţa tribunalului", a declarat directorul de comunicare al lui Lazio, Arturo Diaconale, pentru TMW Radio.

Lazio se află la un singur punct în spatele liderului Juventus Torino şi a arătat o formă deosebită înainte de întreruperea sezonului, luna trecută. Clubul roman speră ca la finalul acestui sezon să îşi treacă în palmares primul său titlu de campion al Italiei după o pauză de două decenii.

"Sperăm că terenul va decide cine va câştiga, cine va pierde, cine va merge în paradis şi cine va merge în infern", a adăugat oficialul lui Lazio.

Acesta a mai sugerat că meciurile încă nedisputate din Serie A ar putea avea loc pe terenuri neutre, în zonele din Italia care au fost afectate mai puţin de pandemie, cum ar fi cele din sud.

Comentarii