Larisa Iordache, pe patul de spital. Gimnasta a ratat finala la individual compus

Larisa Iordache va rata finala la individual compus de la Campionatul European din Basel, în urma unei crize renale. Gimnasta a ajuns de urgență la spital.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

23.04.2021 - 13:16

După ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Larisa Iordache se confruntă cu o problemă de sănătate. Gimnasta a fost internată în urma unei crize renale și, din acest motiv, a ratat finala la individual compus de la Campionatul European din Basel.

Sportiva în vârstă de 24 de ani a acuzat dureri insuportabile, motiv pentru care a mers la o clinică din Basel. După 36 de ore de tratament, starea sa nu s-a ameliorat și a fost necesară internarea Larisei. Vestea a fost comunicată de clubul CS Dinamo:

„Sportiva noastră Larisa Iordache nu va putea concura astăzi în concursul individual compus de la Campionatul European de la Basel (Elveția)! În această dimineață, Lari nu părăsise încă spitalul unde a fost internată după criza renală din ziua concursului de calificare de miercuri. [..] Dar aceasta este Larisa, un caracter extraordinar, un sportiv de excepție care și-a dorit atât de mult calificarea la Jocurile Olimpice încât a reușit să-și estompeze slăbiciunea fizică prin motivație mentală!', se arată în comunicatul publicat de Clubul Sportiv Dinamo pe rețelele de socializare.

 Cum se simte Larisa Iordache

În momentul de față nu se știe dacă Larisa Iordache va putea participa la finala de aparate din cadul aceleiași competiții, care este programată duminică. Gimnasta a publicat pe rețelele de socializare și o fotografie de pe patul de spital și și-a pus urmăritorii la curent cu evoluția sa:

„Poza de azi. Știu că astăzi este finala la individual compus, iar eu din păcate nu voi putea concura…deoarece încă nu am ieșit din spital. Daaar pot spune că sunt mult mai bine și sper că starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Vreau să va mulțumesc pentru grijă voastră' , a transmis Larisa Iordache pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea din spital.

Citește totul despre:

Comentarii