11.4 C
București
sâmbătă, 16 martie 2024
AcasăSportFotbalKylian Mbappe, mai aproape de Real Madrid

Kylian Mbappe, mai aproape de Real Madrid

Real Madrid este convinsă că Kylian Mbappe își va anunța decizia de a se alătura echipei în următoarele două săptămâni, informează expertul spaniol în fotbal Guillem Balague, potrivit BBC.

Contractul jucătorului de 23 de ani expiră în această vară, iar BBC Sport a anunțat în aprilie că acesta a ajuns la un acord cu Real Madrid.

PSG era pregătită să îi ofere atacantului 150 de milioane de euro la semnătură pentru a-l păstra la club pentru încă două sezoane.

Dar campionii din La Liga se așteaptă ca acesta să își facă publică decizia în scurt timp.

Mbappe urmează să se alăture coechipierilor săi din echipa Franței pentru meciurile din Liga Națiunilor la începutul lunii iunie, iar clubul spaniol anticipează un anunț din partea sa până atunci.

“Real Madrid este încrezătoare că termenii conveniți în trecut vor fi respectați, chiar dacă a încercat să îi schimbe puțin atunci când PSG a venit cu o ofertă uriașă de 150 de milioane de euro la semnătură. De atunci, lucrurile care trebuiau să fie finalizate sunt drepturile de imagine și alte lucruri legate de contract, dar Madridul insistă că termenii personali au fost respectați. Ei sunt încrezători că atunci când va ieși cu decizia sa înainte de a se alătura naționalei Franței, acesta va alege Real Madrid. De fiecare dată când a existat o ofertă de la PSG, mesajul de la Real Madrid a fost ‘nu vă faceți griji’,” spune Balague.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Dan Ștefănescu, afacerist, reținut pentru înșelăciune în cazul “White Tower Ploiești”

Patru persoane, inclusiv omul de afaceri Daniel Ștefănescu și o avocată, au fost reținute de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel...

Sebastian Burduja: “România are nevoie de energie în 3D-descentralizată, digitalizată şi decarbonizată”

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a subliniat importanța Proiectului de Ordonanță care vizează eliminarea taxei pe soare pentru prosumatori, argumentând că aceasta aduce claritate în...

Militanții au atacat un post militar din Pakistan

Militanții au atacat sâmbătă dimineața un post militar din Pakistan, în apropiere de Afganistan, folosind un vehicul încărcat cu explozibili, ucigând cinci membri ai...
Ultima oră
Pe aceeași temă