18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSportIrina Begu a fost eliminată de la BRD Bucharest Open

Irina Begu a fost eliminată de la BRD Bucharest Open

Begu, care a avut nevoie de îngrijiri medicale la un deget în finalul primului set, a fost nevoită să se recunoască învinsă în faţa favoritei numărul 6 după o oră şi 57de minute.

În semifinale, Laura Siegemund va juca împotriva învingătoarei din partida Patricia Ţig (România) – Kristyna Pliskova (Cehia).

Pentru atingerea fazei sferturilor de finală, Irina Begu, câştigătoare în 2017 la BRD Bucharest Open, va primi 5.900 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Begu îşi continuă traseul la turneul bucureştean în proba de dublu, acolo unde împreună cu Raluca Olaru va juca în semifinale cu perechea română Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse.

Cele mai citite

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...

Roberta Metsola: Tbilisi, te auzim! Te vedem

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, şi-a exprimat, marţi, sprijinul pentru poporul georgian, într-o postare pe reţelele de socializare, potrivit actualitate.org. Roberta Metsola, mesaj pentru georgieni:...

Comisia Europeană a înrăutăţit semnificativ prognoza privind deficitul guvernamental al României în 2024

Comisia Europeană a îmbunătăţit uşor, la 3,3%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, graţie accelerării consumului privat şi veniturilor mai mari, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă