21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportIPP catre Kelemen: Dezbaterea de vineri seara este un eveniment privat

IPP catre Kelemen: Dezbaterea de vineri seara este un eveniment privat

Directorul IPP, Adrian Moraru, i-a transmis candidatului UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, ca dezbaterea organizata vineri la Palatul Parlamentului este "un eveniment privat", transmite Mediafax.

"Este un eveniment privat, noi ne-am uitat pe sondajele de opinie si i-am invitat la aceasta dezbatere pe primii trei. Cred ca orice persoana doreste sa vada o dezbatere intre acesti candidati", a declarat Adrian Moraru, referindu-se la solicitarea lui Kelemen Hunor de a participa si el la dezbatere.

El a mai spus ca nu a fost contactat de staff-ul niciunui alt candidat. "Dar, oricum, sa ma contacteze astazi la aceasta ora este prea tarziu", a adaugat Moraru.

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a declarat ca a discutat cu consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu despre participarea sa la dezbaterea de vineri seara, iar acesta i-a spus ca este de acord, dar decizia finala apartine organizatorului intalnirii, IPP.

"Am vorbit cu domnul Lazaroiu, dansul a spus ca e de acord sa particip la dezbatere, dar impresia mea era ca nu prea era de acord. A spus ca nu au nimic impotriva, dar decizia de invitarea a mea apartine organizatorului dezbaterii, IPP", a spus Kelemen.

Acesta a mentionat ca a trimis o solicitare catre IPP si asteapta un raspuns scris daca este acceptat sau nu la dezbaterea de vineri seara dintre principalii candidati la Presedintie.

"IPP nu are niciun drept sa nu ma accepte. Astept pana la ora 15.30 un raspuns. Eu sunt in Covasna, plec spre Brasov si trebuie sa am timp apoi sa ajung la Bucuresti. Daca nu primesc un raspuns pana la 15.30, nu ma mai duc", a afirmat Kelemen.

Kelemen declara, anterior, ca el vrea sa participe la dezbaterea organizata de IPP cu candidatii la Presedintie si ca a fost contactat de Mircea Geoana si Crin Antonescu, care au acceptat sa fie prezent la dezbaterea de vineri seara.

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, critica, joi, intentia principalilor sai contracandidati de a organiza, vineri, o dezbatere in trei, considerand acest lucru "incalificabil" si "de neacceptat" si a spus ca se simte "exclus de colegii care vor veni apoi sa ceara voturile maghiarilor".

Cele mai citite

Numărul pensiilor speciale, în creștere în luna aprilie

Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane comparativ cu luna anterioară,...

Poliția din SUA, din nou în centrul unui scandal. Un nou caz ,,George Floyd” s-a petrecut recent

Poliția americană este din nou în centrul unui scandal după ce a arestat pe 18 aprilie un bărbat de culoare. În timpul operațiunii din...

Meme Stoica a stabilit cine e cel mai bun atacant român. “El e!”

FCSB este noua campioană a Superligii. Echipa patronată de Gigi Becali a câștigat titlul, după ce a învins-o pe Farul lui Hagi, scor 2-1. David...
Ultima oră
Pe aceeași temă