20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportFOTO. Iohannis a lansat noul SITE al Președinției. În primele secunde, românii...

FOTO. Iohannis a lansat noul SITE al Președinției. În primele secunde, românii l-au BLOCAT

“Noul site al Administrației Prezidențiale este online”, a anunțat, marți după-amiază, președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a postat acest anunț pe contul lui de Facebook.

“Cu un design modern și o interfață prietenoasă, vreau ca acest site să fie un pas spre o comunicare mai eficientă cu fiecare dintre dumneavoastră”, scrie Klaus Iohannis.

Adresa noului site este cea deja cunoscută, www.presidency.ro

Totuși, el aduce o serie de îmbunătățiri: “mai multă transparență, navigare facilă, comunicare integrată”, consideră șeful statului.

Marți, imediat după ora 16, după ce președintele Iohannis a postat anunțul pe Facebook, interesul românilor pentru noul site al Administrației Prezidențiale a fost atât de mare încât au blocat serverul. Totuși, după mai puțin de un minut, problema tehnică a fost remediată.

Față de versiunea anterioară, principala modificare vizibilă pe site este o secţiune nouă, intitulată “Scrie-i preşedintelui”, unde pot fi expediate mesaje către șeful statului.

O altă secțiune nouă este intitulată “Angajamente” și prezintă detalii despre programul preşedintelui pe domeniile politicii externe, apărării, statului de drept, diasporei, sănătății şi educaţiei.

Citește și: ONG-urile sunt invitate să contribuie la Strategia Naţională de Apărare

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...
Ultima oră
Pe aceeași temă