9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportÎnc’-o șansă. Pariul Șansă! România-Austria, meciul câștigător, indiferent de scor

Înc’-o șansă. Pariul Șansă! România-Austria, meciul câștigător, indiferent de scor

Am fi vrut să fi pierdut cu Norvegia și cele 3 să fi venit din meciul cu Islanda. Sau am fi vrut să fi luat 3 puncte măcar din meciul cu Norvegia și să avem orizontul unei noi posibilități de calificare din Nations League. Însă am ajuns să punem răul în față și ar trebui să ne mai gândim și la noi, întâi de toate.

Acum, la Fortuna, ai aceleași cote online și în agenții, aceleași beneficii și colo, și colo. Inclusiv Noul Mega Dublu Câștig și originalul Pariu Șansă în agenții, respectiv Lucky Loser în online. Asta înseamnă că mai orice faci, la Fortuna poți să le combini și ai mereu un avantaj și mai apare câte o șansă peste șansă să-ți iasă biletul, implicit câștigul. Da, poți să combini pe bilet și noul mega dublu câștig cu Pariul Șansă, în agenții, sau cu Lucky Loser, în varianta online.

Și dacă tot vorbim de bile albe pe care vrem și tot așteptăm să le dăm Naționalei, vorbim și de numerele norocoase care pot să-ți aducă acum câștiguri galactice la loteriile internaționale de pe efortuna.ro.

Cam asta înseamnă să te pui un pic în față, pe primul plan, cum zice vorba. Să te mai gândești un pic și la câștigul tău, pe lângă cel pe care îl tot aștepți de la Națională. Avem un nou meci în față, cu Austria, și mult mai multe tipuri de pariuri și oportunități de câștig la Fortuna. Și în agenții, și online.

Aici ai toate cotele Fortuna pentru meciul România-Austria!

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă