17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportImpresiile lui Iohannis, după spectacolul "Ultima bandă a lui Krapp", de la...

Impresiile lui Iohannis, după spectacolul “Ultima bandă a lui Krapp”, de la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, pe pagina personală de Facebook, că România s-a transformat într-un reper cultural la nivel european.

“Am fost prezent aseară la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, unde am avut plăcerea de a viziona piesa „Ultima bandă a lui Krapp”. În aceste zile culturale, Sibiul reunește oameni care au venit din toate colțurile țării și ale Europei. Pentru mine, este o mare bucurie să văd că România s-a transformat într-un reper cultural la nivel european”, a scris Iohannis, pe Facebook.

Citeşte şi: Iohannis, prezent la Sibiu la spectacolul “Ultima bandă a lui Krapp”

Şeful statului a fost prezent, vineri seară, la a spectacolul “Ultima bandă a lui Krapp” din cadrul Festivalului Internațional de Teatru, desfăşurat în Sibiu.

Spectacolul, cu Klaus Maria Brandauer în rolul lui Krapp, a fost regizat de Peter Stein. Scenografia îi aparţine lui Ferdinand Wögerbauer, iar costumele sunt realizate de Annamaria Heinreich, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

 

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă